genericviagra-online.net

Ivan Tours doo

063 896 28 77

Mačvanski Pričinović

Jedno od najvažnijih stvari  u realizaciji izleta i drugih vidova organizovanih turističkih putovanja svakako je izbor pravog prevoznika. Da li ste krenuli na vreme, da li ste se vozili bezbedno, da li ste obišli sve planirano, .., da li ste se vratili u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto, da li ste se vratili relaksirano.  Puno detalja, koje ne treba prepustiti slučaju. Mi , već godinama, za taj posao angažujemo proverenog profesionalca, Ivan Tours doo iz Mačvanskog Pričinovića.

Pozicioran na razmeđi sremskog i mačvanskog okruga i registrovan za vanlinijski prevoz putnika,  Ivan Tours doo je pogodan za sve vrste putovanja unutar Srema, za transfere od i do Aerodroma “Nikola Tesla” , za obilazak turističkih zanimljivosti Srema ili za duža putovanja.

Za prevoz putnika, Ivan Tours doo ima na raspoaganju  jedan putnički automobil i jedan moderan turistički minibus sa 18 komercijalnih mesta.  Sa svojim vozilima pogodan je za prevoz  manjih grupa putnika a pod povoljnim uslovima ga možete angažovati kako za lični prevoz , tako i za prevoz grupa do 18 osoba.  Pa,  ukoliko planirate da obiđete Srem ili se već nalazite u Sremu i želite da bezbedno i komotno obiđete turističke atrakcije Srema, potražite Ivan Tours doo.

Za plan putovanja i angažovanje vodiča, na raspolaganju vam je Fond Turistički klaster Srem