genericviagra-online.net

Prijatelji

Anitours doo

Turistička agencija - Sremska Mitrovica

Trg Vojvođanskih brigada bb

 

022 613 466

063 851 95 46

 

anitourssm@gmail.com

www.anitours-zasavica.com

 

Najbolji i najsigurniji način da realizujete svoje turističko putovanje jeste da se obratite turističkoj agenciji. Ako to već niste uradili u svom mestu, pre polaska, jedna od mogućnosti da imate podršku prilikom obilaska Srema jeste da se obratite Turističkoj agenciji ANITOURS iz Sremske Mitrovice.

Specijalizovana za prihvat đačkih ekskurzija i drugih organizovanih poseta na području Sremske Mitrovice i severne Mačve , uz zanimljivu priču vodiča iz ANITOURS imaćete priliku da obiđete Sremsku Mitrovici i Sirmium, da posetite Rezervat prirode Zasavicu ili boravite i uživate gostoprimstvo seoskog turističkog domaćinstva.

Višedecenijsko iskustvo u organizaciji i prodaji turističkih aranžmana Turističke agencije ANITOURS  iz Sremske Mitrovice i naša dugogodišnja uspešna saradnja , razlog su više da ih preporučimo.

Uz podršku prihvatu turista koji dolaze u Srem, u ANITOURS možete obezbediti i sve druge agencijske usluge, od pribavljanja putnog zdravstvenog osiguranja , rezervacije prevoza , avio karata , letovanja, zimovanja, organizacije izleta, .. 

Apartmani SIMIĆ - Vrdnik

 

 

 

Apartmani SIMIĆ - Vrdnik

Izdavanje - Prodaja

 

Adresa: Karađorđeva 43

Mesto: Banja Vrdnik

 

Telefon: +381 (0) 022 466 417

                +381 (0) 022 465 134

Mobilni:  +381 (0) 062 216 241

E-mail: office@sremturizam.org

 

Na ,samo , 80m od banjskog kompleksa u Vrdniku , u mirnoj i kratkoj uličici koja izlazi na otvorene, termalne  bazene,  nalaze se Apartmani SIMIĆ .

Oni koji su za odmor odabrali mir sremske  banje i  prijatne letnje temperature,  na  200 metara nadmorske visine ,  uživaće u smeštaju Apartmana Simić, gde svaki apartman ima svoj ulaz i mini dvorište a blizina banjskih sadržaja pruža komociju svakodnevne lagane šetnje .

Oni koji traže  izazov  više , mogu se uputiti stazama zdravlja koje su trasirane baš  pored banjskog bazena  , na ulazu u Karađorđevu ulicu.  Dovoljno je da ponesite dobru obuću i od Apartmana  Simić može da započne traking do Vrdničke kule, Zmajevca ili Iriškog venca.  Svakako, ne zaboravite da prošetate i do manastira Ravanica , koji  se nalazi na , svega, 20 minuta lagane šetnje od Apartmana Simić. Ukoliko  i pored dobro markiranih pešačkih staza , po kojima je poznat Nacionalni park Fruška gora , želite vodiča , organizovanu šetnju ili informaciju o aktuelnim događajima , obratite se ljubaznim  domaćinima Apartmana Simić koji uvek imaju rešenje za svoje goste.

Apartmani Simić nude smeštaj u 6 smeštajnih jedinica, studija i apartmana,  prve kategorije, sa ukupno 16 ležaja. 

Na raspolaganju su Vam:

2 dvokrevetna studija,

 1 dvokrevetni  studio sa pomoćnim ležaje,

 1 četvorokrevetni studio i

2 četvorokrevetna apartmana.

Svaki od njih ima francuski ležaj,  kupatilo sa tuš kabinom  i manju ali dobro opremljenu kuhinju . Naravno , tu je i TV i klima .

I,.. ako dolazite leti  ,  ne zaboravite da su ovde večeri sveže ,  ponesite nešto da ogrnete !

 

Restoran Karaš Beočin

Restoran Karaš, Beočin

 

Adresa: Naselje Dunav bb

Mesto: Beočin

 

Telefon: 00381 (0)21-870-870

                00381 (0)21-871-871

                00381 (0)21-871-777

Fax: 00381 (0)21-871-555

E-mail: karas03@open.telekom.rs

 

 

Za čuvenu Beočinsku plažu slovi da je jedna od najlepših na celom toku Dunava. E upravo na toj plaži, već više od 50 godina doživljaj upotpunjava i Restoran Karaš. Davne 1950. godine Udruženje sportskih ribolovaca „Karaš“ je od Beočinske fabrike cementa dobilo ovu zgradu na korišćenje. Po njima je restoran dobio naziv, ali i pod njihovom upravom radio nepune četiri decenije kada je vraćen vlasniku. Prodajom BFC-a, francuskom Lafarge-u, 2003. godine restoran se privatizuje i započinje jedan sasvim nov život.

Danas, restoran raspolaže sa tri velike sale kapaciteta 300 mesta i prelepom letnjom baštom i terasom koje primaju i do 350 gostiju. Slučajnog putnika, oduševiće i činjenica da ovde postoje i manji smeštajni kapaciteti: četiri jednokrevetne sobe, kao i jedna sa francuskim ležajem. Ujutru će ga probuditi šum talasa, a u restoranu sačekati ljubazno osoblje i nadaleko čuveni sremački doručak. Odmor na prelepoj plaži koja može da primi i do 5000 kupača, opustiće i najumornijeg posetioca, a mirisi iz kuhinje probuditi sva čula. Bogata ponuda hrane po kojoj je restoran Karaš čuven, sastoji se pre svega od ribljih specijateta, ali, ne zaostaju ni oni sa roštilja, jagnjetina, piletina i razne salate. Ceo događaj upotpuniće i dobar izbor kvalitetnih fruškorskih vina, ali i muzika tamburaša. Na kraju, spektakularni zalazak sunca i pesma labudova, učiniće da ovu posetu pamtite ceo život.