genericviagra-online.net

Arena autentičnih ukusa – Restoran ARENA Iriški Venac

Arena za sajt

Još jedno varljivo proleće 2021.g…, red sunca, red kiše i još malo pandemije,.. idealna varijanta  za odlazak u prirodu. Naravno, vodimo vas u naš prvi Nacionalni park, naš sremački breg i Mont Everest, vodimo vas na Fušku goru. Za laike laka,.. da se izgube. Za planinare i istraživače uvek intrigantna i zahtevna ali očaravajuća i zimi i leti. Možda ste je već pohodili ali ko je još uspeo da otkrije sve njene tajne! Geologija, ptice, lekovito bilje, pečurke, voćnjaci , vinogradi i vina, jezera, potoci, lovišta, skrovišta, vidikovci, manastiri,…

Okupana kišom ili suncem, uvek je izazov ploviti njenim brežuljcima i visovima ali i preporuka rekreativcima, ljubiteljima prirode i pešačenja, da uvek imaju domaćina koji će ih povesti nepreglednom mrežom markiranih i kozjih staza. Za one druge, radoznale da na terenu istražuju autentične hedonističke oaze, gastronomiju i jelovnike, ..za njih je preporuka da posete Restoran ARENA na Iriškom Vencu!

Smešten na uzvišenju, iznad najfrekventnije raskrsnice puteva Ruma-N.Sad i Partizanskog puta, Restoran ARENA pleni zanimljivim prostorom sa toplom i domaćom atmosferom, prostranom baštom uz šumu i prelepim pogledom na ceo potes izletišta. Podjednako gostoprimljiv za odrasle, decu i kućne ljubimce očaraće vas u startu svežinom planinskog vazduha ali i neodoljivim mirisima i ukusima maštovite internacionalne kuhinje. Odlično poznavanje pečuraka i šumskog rastinja i višedecenijsko iskustvo u ugostiteljstvu i prestižnim hotelima, mala je tajna velikih majstora ovog porodičnog restorana. Odavno je omiljeno mesto vegetarijancima, veganima ali i sladokuscima tradicionalne sremske kuhinje, pa ćete na meniju naći svašta nešto sa Fruške gore, od pečuraka, puževa, salata od maslačka,..divljači, šumskog voća, vina i više,.. kobasica od mangulice, roštilja, pečenja i svakog dana novih, neverovatnih pita i poslastica. Ne manjka odličan izbor kafa, čajeva, domaćih i flaširanih sokova, piva ali i čuvenih fruškogorskih vina i rakija. Tu je i diskretna muzika i naravno, odlična usluga. Za celodnevni izlet, tu možete dobiti i informaciju o obližnjim vidikovcima i stazama zdravlja ili aktuelnu Turističku mapu Srema.

O hrani i uživanju ne treba puno pričati, slike govore više pa ih potražite na našoj FB stranici a da li su ukusi po meri i govore onih sedam svetskih jezika,…, eee... to morate proveriti!

Za doživljaje koji se pamte, vaš Turistički klaster Srem!

                                                                                                                               Duška Davidović