genericviagra-online.net

KATALOG manjih INVESTICIJA - Svuda pođi svojoj kući u Srem dođi!

 Složili se ili ne, mediji nam negde kreiraju život i slobodno vreme a u moru vesti, počev od onih za jednokratnu upotrebu, tračeva,.. politike i korone jedino klimatske promene i ekologija predstavljaju životnu temu br.1. ali kako još uvek niko nije smislio kako od toga napraviti brzu zaradu i profit, to su još uvek teme za naučne krugove i retke entuzijaste spremne da za planetu Zemlju i buduće naraštaje srljaju na vetrenjače. Kako god,.. tope se glečeri, nivo mora raste, vazduh sve zagađeniji, silan otpad, virusi, …i šta nas sve neće snaći nespremne da nađemo rešenje za sve češće pretnje iz okruženja. Kao da nam je silan napredak u informacionim tehnologijama , zajedno sa svim pretećim informacijama sa ekrana, tableta i telefona raspršio i viruse..i iluziju udobnog života u velikim gradovima i saterao nas u ćošak. U naš globalni ćošak i balkanski ćorsokak, stranih investicija, sitnih uloga i velikih očekivanja.

I dok izmoreni i prikovani uz ekran, isčekujemo koju povoljniju vesti ili reklamu sa akcijom, gde je ovog vikenda krmenadla jeftinija za 10 dinara,… biće da negde u genetskom kodu treba da potražimo opciju “fabričko podešavanje” na retro stil života a nove ideje i novu ili alternativnu egzistenciju, pronađemo u bližem i prisnijem kontaktu sa prirodom,… u moru napuštenih seoskih kuća, vikendica i voćnjaka, nezagađenih njiva i pašnjaka,.. zapuštenih kuća, fabrika i poslovnih prostora u manjim gradovima.

 Od atraktivne vikend destinacije, sa sve boljim putevima i upravo najavljenim radovima na “Fruškogorskom koridoru” sa novim auto-putem Novi Sad-Ruma, Srem će postati više nego zgodno mesto za život i posao! Blaga klima i puno sunčanih dana odomaćila je u Sremu i neke mediteranske voćke pa neka vas ne iznenadi ako, pored autohtonih vinskih nota, bostana i neprskanih vinogradarskih bresaka iz Srema ponesete i limun, smokve,...

Mogućnosti bezbroj, pa,..ukoliko još uvek niste pronašli odstupnicu od velegradske gužve ili odabrali mesto za svoju investiciju, voćnjak, potencijalno poljoprivredno - turističko gazdinstvo,.. ili neki drugi biznis koji će se naći na usluzi sve većem broju turista i putnika namernika, pretražite sledećih dana ponudu potencijalnih investicija u Sremu na našem sajtu, u KATALOGU manjih INVESTICIJA – Srem .

Biće tu, na različitim lokacijama Srema i različitih mogućnosti za investiranje a prezentacija će sadržati sve informacije o lokaciji, pristupnoj infrastrukturi,… sa gotovim idejnim rešenjima , koje se oslanja na graditeljsko i kulturno nasleđe Srema.

Za učešće u katalogu, kontaktirajte nas na mail: sremturizam@gmail.com ili na tel.069 475 99 99

Za više informacija o nekom konkretnom projektu, kontatirajte nas na mail: sremtours@gmail.com

Za LEPŠI i ATRAKTIVNIJI Srem!

Vaš Fond Turistički klaster Srem

                                                                                                                                                Duška Davidović