genericviagra-online.net

DACIA piknik - Letenka 2019.

Do skoro stecište rekreativaca, poklonika prirode i mira fruškogorskih manastira, Fruška gora je i postala izazov i velikim korporativnim susretima a takav jedan, pod nazivom „DACIA piknik“ održava se ovog vikenda na Letenci, jednom od najpopularnijih izletišta na Fruškoj gori.

U organizaciji „PAIDEIA Events“ iz Ljubljane, događaj je namenjen vlasnicima automobila brenda DACIA iz Srbije! Poziv za ovaj događaj je već odavno prosleđen poimence, pa nema potrebe da pozivamo učesnike. Oni su se već navikli da ih njihov ljubimac, četvorotočkaš, prijavljuje na događaj porodice DACIA, koji će po svemu sudeći i ovog puta biti za pamćenje. Biće tu svega što jednu porodicu drži na okupu, od muzike, zabave, nadmetanja, druženje u prirod uz iće i piće,...do fotografisanje, karikature,... Biće to i prilika da se predstave i isprobaju novi modeli automobila brenda DACIA, tako da će to biti jedan zanimljiv i lepo osmišljen dan u kome će podjednako uživati učesnici, organizator i domaćini. Domaćin organizatoru DACIA piknika je Fond Turistički klaster Srem a događaj se realizuje uz podršku Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta i Nacionalnog parka Fruška gora.

Institucije poput Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta i Nacionalnog parka Fruška gora su partneri koji zaslužuju posebnu pažnju i njih ćemo imati zadovoljstvo tek da predstavimo. Ovom prilikom želimo da vas upoznamo sa partnerom iz Slovenije.

Agencija PAIDEIA Events je specijalizovana agencija za organizovanje dogadjaja, kreativnih marketinških koncepata i strategija odnosa sa javnošću. Kada je Madea Mojca Majhen osnovala agenciju 2005.godine, odabrala je grčko ime PAIDEIA i usvojila ga kao imperativ za postizanje savršenstva i izvrsnosti. U partnerstvu sa producentom Mladenom Lulićem, agencija se posvetila događajma, trudeći se da usvojene vrednosti ugradi u svaki pojedinačni projekat i tako je nastala PAIDEIA Events. Paideia Events je regionalno vrlo aktivna agencija, koja sarađuje sa raznim klijentima i na vrlo različitim projektima, od butika do masovnih događaja, nudeći produkcijsku podršku kao i holistički marketinški i komunikacioni pristup, od prilagođenih privatnih dešavanja, do korporativnih događaja i festivala, koji su među najvećim na njihovom polju ( Slovenian Advertising Festival and International Festival of Creativity Golden Drum). Iskusni tim, koji se širi svake godine, ima satisfakciju u stvaranju nezaboravnih iskustava i sećanja koja traju kod klijenata a sa kojima se saradnja često pretvara u dugoročno partnerstvo, koje se proteže kroz više godina i događaja.

U godini u kojoj realizujemo projekat Brend Srem- Od kulturnog nasleđa do turističke manifestacije i u kojoj Fond Turistički klaster Srem obeležava 10 godina rada, posvećenog pre svega brendiranju Srema kao turističke destinacije, DACIA piknik je još jedna značajna karika u razvoju partnerstava na mapiranju i razvoju koncepta domaće turističke manifestacije, afirmaciji izuzetnih prirodnih ambijentalnih celina pogodnih za njihovu realizaciju i dinamičkog, individualnog pristupa na pripremi i realizaciji svakog događaju, kako na prostoru Nacionalnog parka Fruška gora, tako i šire. Utoliko, ukoliko preferirate prirodu, imate prostora i kompetencija da negujete kreativan razvojni koncept poslovanja vaše firme, pozivamo Vas da nam se priključite na Letenci i osetite delić atmosfere zadovoljnih klijenata bez kojih nema ni tradicije, ni uspeha a nema ni radosti u poslu.

Očekujemo Vas!

Vaš Fond Turistički klaster Srem

                                                                                                                        Duška Davidović