genericviagra-online.net

Vaš deo Panonskog mora – za Vaš savršen odmor

Banja Junakovic Apatin

Pod sloganom „Vaš deo Panonskog mora“ ,već više od 30 godina,  svoje blagodeti  pruža i predstavlja se , naša najmlađa vojvođanska banja, Banja Junaković. Od maja , ove godine, imamo zadovoljstvo da Banju Junaković  predstavimo i kao novog suosnivača Fond Turistički klaster Srem.

Nastala na bogatim termalnim vodama, čija je lekovitost potvrđena još 1914. godine a po svojstvima  identična onim u poznatim evropskim banjama, u Karlovim Varima , Harkanju i Lipiku , Banja Junaković danas predstavlja moderan banjski kompleks i pravi turistički dragulj .  To je bio razlog da ih posetimo, zajednički definišemo uporište na brendiranju i plasmanu turističkih potencijala Vojvodine a banju učinimo  još vidljivijom i dostupnijom domaćim i stranim turistima .

Nije slučajno Panonsko more , prva asocijacija i drugi naziv za Banju Junaković.

Panonsko more je ostavilo iza sebe Panonski basen , jednu od najmarkantnijih crta reljefa Evrope a Panonsku niziju i Vojvodinu učinilo njenom reprezentativnom oblasti , simbolom života , plodne ravnice, bogatih vodotokova, meandara i parkova prirode. Topla leta, sa  malo padavina, poput onih na Jadranskom primorju,  najveće reke i mnoštvo kanala, brojne saobraćajne veze i vredno kulturno nasleđe čine Vojvodinu izuzetno atraktivnom turističkom destinacijom.

Na istim pretpostavkama koncipirana je i Banja Junaković , kao jedinstven banjski kompleks koji svojim gostima može da ponudi odmor i oporavak uz mnoštvo pratećih sadržaja i doživljaja  iz neposrednog okruženja. Smeštajni kapacitet , od 270 postelja , veliki restoran, sale za sastanke i raznovrsni banjsko terapeutski i rekreativni sadržaji , samo su potvrda vizije razvoja banjskog, lovnog, nautičkog i ekoturizma na Dunavu, kod Apatina, od koga je banja udaljena svega 4,5km.

Sve je tu,  na jednom mestu , za oporavak , odmor i rekreaciju. Od banjsko terapeutskog bloka do atraktivnog rekreativnog centra sa 1o bazena, otvorenih i zatvorenih , onih sa termalnom vodom i masažerima do bazena sa 5- metarskom skakaonicom , bazena sa velikim toboganom i bazena za decu. Za potpun doživljaj relaksacije i odmora, na raspolaganju su  i dve finske saune i teretana, podvodna i ručna masaža ( anti-celulit,  relax, med i čokolada, refleksomasaža stopala,..), .. tretman tela algama, marokanski wellness program, „gipsane bermude“,...Tu su i 4 teniska terena i kuglana po međunarodnim standardima , Staza zdravlja u  Park šumi „Junaković“ , po kojoj je banja i dobila ime , biciklističke staze, uz mogućnost iznajmljivanja bicikla, stoni tenis,..

Pozicionirana u okruženju prirode , daleko od bilo kakve buke, Banja Junaković je i svojevrsna oaza mira i idealno mesto na kome možete da provedete svoj odavno zaslužen odmor. Ako odmor nije dovoljan,  stručni tim lekara i medicinskih radnika Banje Junaković pružiće Vam podršku za lečenje ili oporavak. Banja je indikovana za reumatska, ortopedska, neurološka i ginekološka oboljenja.

Ukoliko Vam se ovog leta, iz nekog razloga , učune dalekim Jadransko, Egejsko, Sredozemno ili neka druga mora, na samo sat ipo vožnje od Novog Sada , po veoma popularnim cenama, čeka Vas Vaš deo Panonskog mora!

Kao vikend ponuda , boravak u Banji Junaković, uskoro će biti dostupan i na našem sajtu.

Za više informacija, kao i do sada, stojimo Vam na raspolaganju!