genericviagra-online.net

Postavljen BLOG Izleti - Trips

Ono sto  je sve ljude , od pamtiveka, pokretalo da putuju , ne razlikuje se mnogo od motiva  savremenih putovanja. Tek  od novijeg datuma putovanje je po pravilu turističko i kao takvo poseban izazov i potreba i  najzanimljiviji način da se otkrije neotkriveno,  prošire znanja , pobegne od svakodnevice , osveže čula i izoštre ideje.  Razloge za baš takva, turistička putovanja našli smo u Sremu i Vojvodini a ovaj Blog je mesto na kome ćemo  naše utiske sa putovanja i izleta podelititi sa Vama.

Želja nam je da Vas zainteresujemo da svaki slobodan dan provedete kao izlet, na neobičan i zanimljiv način, da se susretnete sa delima i zaostavštinom predaka i kao miraz ga unesete u svoj “personality”, da uzmete učešće u očuvanju i negovanju tradicije i kulturnog identiteta, okupite i ojačate porodicu,  unapredite svakodnevni posao  a poslovnim prijateljima, pogotovo onim sa strane, date razlog više da sa Vama sklope dobar posao i ponovo posete Srbiju.

Blog je način da predstavimo izlete , da prenesemo informacije i naše preporuke za njihovu realizaciju . Možete ga pratiti na sledećem linku: https://sremturizam.blogspot.rs/

Sve destinacije su koncipirane i obrađene kao jednodnevni izleti  i svaka ima svoju priču kroz  foto reportažu a većina i kroz TV emisiju.   Svaki od izleta je moguće realizovati individualno ali neke od sadržaja moguće je  realizovati samo uz najavu ili za organizovane grupe. Zato, kako god rešili da putujete,  Fond Turistički klaster Srem je spreman da , u saradnji sa turističkim agencijama, prevoznicima i drugim pružaocima usluga, pruži podršku da nameravano putovanje i realizujete .

Blog / Izleti – Trips je pokrenut iz projekta“Vojvodina i Srem – atraktivna turistička destinacija” , koji uz podrškuPokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova realizuje Fond Turistički klaster Srem Ruma. Projektom je predviđeno da predstavimo 7 destinacija iz Vojvodine-Srema, svaku kroz priču i TV emisiju, koje će osim emitovanja na više od 100 lokalnih televizija imati i internet verziju , na našem Youtube kanalu, na ovom Blogu. To je prilika da Vas , rečju i slikom,  povedemo na mesta iz komšiluka, mesta koja su od davnina privlačila ljude, koja su i danas inspiracija za život i stvaralaštvo,  mesta koja će vas iznenaditi dobrom i originalnom kuhinjom, maštovitim , kreativnim i nadasve gostoljubivim ljudima.

Osim što je namenjen turistima i putnicima namernicima, Blog / Izleti – Trips je namenjen i predstavnicima domaće turističke privrede, kulturnim poslenicima i svim drugim preduzimljivim i vrednim  ljudima , koji svoje usluge ili proizvode mogu da ponude kroz turististički proizvod. Utoliko, očekujemo, da će Blog prerasti potrebe projekta i nastaviti dobru praksu promocije proverenih turističkih sadržaja i servisa  namenjenog putnicima namernicima , u interesu predstavnika turističke ponude, turista i lokalne zajednice.

Fond Turistički klaster Srem