genericviagra-online.net

Kreiranje brenda Srem

Skup turističkih poslenika
Skup turističkih poslenika

U ambijentu Etno kuće u Grgurevcima, uz učešće osnivača, suosnivača i gostiju, četvrta godišnjica Fonda Turistički klaster Srem, obeležena je onako kako priliči skupu turističkih radnika.

Bila je to prilika da razmenimo iskustva, testiramo spremnost nosilaca ponude da odgovore potrebama turista i još jednom se uverimo da nadahnuta priča o kulturnoj baštini Srema, vina iz čuvenih sremskih vinarija, specijaliteti od mangulice i muzika tamburaša sigurno predstavljaju neke od nezaobilaznih sadržaja turističkog proizvoda Srema - kaže Duška Davidović, direktorka  Fonda Turistički klaster Srem. Uz već prosutnu, novu Turističku mapu Srema, nastupe na sajmovima i realizovano promotivno putovanje za medije i predstavnike turističkih agenicja, obeležili smo završne aktivnosti na projektu "Srem, Srem, Srem,..." koji je, kroz podršku klasterima u Vojvodini, podržao Pokrajinski sekretarijat za privredu.

Rukovođeni vizijom Srema kao poželjnog mesta za život i rad i atraktivnog za turizam, Fond Turistički klaster Srem je pokrenuo niz aktivnosti na kreiranju brenda Srem (što je i naziv jednog od ključnih područja rada Fonda). U okviru obeležavanje četvorogodišnjice rada Fonda, brendu Srem je posvećena posebna pažnja. Uz obavezu da se izabere nova upravljačka struktura Sremskog turističkog klastera, bila je to i prilika da se trasiraju predstojeće aktivnosti, da se predstavi nov vizuelni identitet (logo i znak) i dinamička internet prezentacija pod imenom: www.sremturizam.org , da se predstavi sremski turizam na društvenim mrežama i promovišu sadržaji tih prezentacija, da se predstave uspešni projekti. Uz inicijativu na formiranju Kluba putnika, bila je to prilika da se predstavi tim mladih stručnjaka, posvećenih misiji na kreiranju brenda Srem, pripremi i realizaciji novih projekata, atraktivnih edukacija i radionica, kreiranju programa boravka u Sremu i podršci prihvatu turista.

 

Preuzeto: