genericviagra-online.net

Od kulturnog nasleđa do turističke manifestacije – još jedan projekat klastera u godini jubileja

 

Kulturni turizam Srbije trenutno beleži zavidnu poziciju na svetskoj turističkoj berzi, o kulturnoj sceni Beograda pišu najugledniji svetski magazini a filmadžije i reklamožderi sve su više naklonjeni nesputanoj lepoti i kreativnosti brdovitog Balkana. Rame uz rame, naš ravan, kićeni Srem podjednako privlači pažnju a naša internet platforma postala je mesto na kome se otkrivaju izazovi i šanse za novi poslovni poduhvat ili turističku avanturu, mesto sa koga stižu razni upiti, najave, pozivi u projekat ili kulturnu razmenu, … i to po pravilu iz inostranstva.

Sve veće interesovanje za Srem i njegove turističke potencijale razlog je što smo na 10-godišnjicu rada odabrali da brendiramo potencijal sadržan u turističkim manifestacijama Srema i lokalitetima pogodnim za realizaciju velikih događaja. Projekat je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija a mi Vas pozivamo da nam se u tom poslu priključite!

 Projektom je predviđeno da se redizajnira naslovna strana sajta www.sremturizam.org I preko nje predstave najzanimljivije turističke manifestacije Srema, manifestacije koje imaju uporište u kulturnom nasleđu i koje imaju uslove za prihvat turista. I više od toga, projekat je prilika da organizatori odabranih manifestacija dobiju potrebnu logistiku koja bi im povećala posećenost, dovela nove goste a nesputan entuzijazam domaćina pretočila u dodatni mali biznis i planiran izvor dodatnih prihoda. Sa druge strane, predstavićemo i ambijentalne turističke celine pogodne za organizaciju poslovnih susreta i događaja, što dodatno može uposliti postojeće turističke kapacitete, povećati promet, još čvršće umrežiti i uposliti kreativni potencijal lokalnog stanovništva.

Javite nam se a mi ćemo se potruditi da vaša manifestacija postanete viđena, da baš vaša manifestacija bude željeno mesto susreta, mesto na kome će se negovati tradicija i neki novi poslovni običaji.                                                                                                  

                                                                                                               Vaš Fond Turistički klaster Srem