genericviagra-online.net

"Uz Cirkus i gastro zanimacije polažemo ispit iz animacija"

U organizaciji studenata III godine Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, već 14. godinu za redom održvaju se humanitarni animatorski programi pod mentorstvom prof. dr Anđelije Ivkov Džigurski i doc. dr Igora Stamenkovića. Na ovaj način studenti polažu praktičan deo ispita iz predmeta Animacija i logistika u turizmu, a praktičan deo ispita se sastoji od organizovanja jednog tematskog animatorskog humanitarnog događaja.

                                                                                    Ove godine predviđena su dva humanitarna programa

“Uz Cirkus i gastro zanimacije polažemo ispit iz animacija” - 31. januar, restoran Ribarac od 19.30h.  Prikupljena sredstva se upućuju humanitarnom udruženju “Transplant heroji”, za post operativni oporavak Iskre Radosavljević, devojčice stare 15 meseci koja se trenutno nalazi u Italijanskom gradu Bergamu gde joj je izvršena transplantacija jetre.

“Radne akcije za nove generacije” - omladinki kreativni centar OKCE (Braće Jovandić 7) - 5. februar, od 19.30h. Sredstva se skupljaju za studente koji usled teških životnih situacija ne mogu da plate školarinu.
 
Do sada je realizovano 44 humanitarne akcije, a više informacija o njima možete pronaći na linku: http://www.dgt.uns.ac.rs/page.php?41