genericviagra-online.net

A sad je red i da se zahvalimo!

Najavljivana “Sremska promotivna tura” , početkom juna je i realizovana. Više od 50 učesnika : novinari, turističke agencije, kulturni poslenici, predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za privredu i raspoloženi sremski domaćini , spremni da dočekaju goste. Bilo je tu svega po malo, mnogo toga za pamćenje. Ukusi , mirisi, ambijent, priča, pesma , igra , raspoloženje. Program SREM ALL INCLUSIVE , kako i priliči destinaciji koja ima šta da ponudi, originalno, kvalitetno, raznovrsno, kako i koliko treba. Preko 150 gostiju programa “Sremsko turističko veče” u Hotelu Park Ruma . Kažu i doživljaj sa četiri zvezdice, baš kao i kategorija ovog novog hotela, sada već u lancu poznatih i priznatih i sa novim imenom:“Best Western plus Hotel Park” iz Rume. Bilo je to putovanje namenjeno struci,  pa su i pohvale imale svoju težinu. Domaćini će nam ubuduće biti stalna tema , pa ih ovog puta predstavljamo zadovoljnim licima naših gostiju . Sa kolegama iz turističkih agencija tek  predstoji posao na organizovanju svakodnevnih, zanimljivih putovanja po Sremu. A Vi,  radoznali i zaljubljenici u Srem, Vas pozivamo da se i sami u to uverite! Isti program planiramo uskoro da ponudimo kako sremcima tako i turistima, domaćim i stranim. Za više informacija posetite internet prezentaciju Omnitursa  i Fonda Turistički klaster Srem.

Ovog puta želimo javno da se zahvalimo medijima, učesnicima “Sremske promotivne ture”  i programa “Sremsko turističko veče” i njihovoj podršci da sremski turizam dobije svoju šansu i svoje goste. Ovo je prilika i da se zahvalimo “Sremskim novinama”, kao medijskom domaćinu koji je,  od početka ,delio sa nama viziju o turistički atraktivnom Sremu i uvek imao slobodan prostor za nove, turističke teme .

Do nekog sledećeg susreta, slikom, čitaocima prenosimo deo atmosfere sa ovog promotivnog putovanja, koje su priredili: Turistička agencija Omniturs iz Beograda , Redwood doo Ruma sa svojim hotelom “Best Western plus Hotel Park” u Rumi i Fond Turistički klaster Srem - Ruma.