genericviagra-online.net

Hunanitarne večeri u organizaciji studenata PMF-a

Prvog februara, u susret Danu vina i ljubavi, svi ljubitelji vina moći će da uživaju u degustaciji izabranih vina, prezentaciji vina od strane somelijera iz Udruženja somelijera Srbije, kao i kulturno-zabavnom programu uz osvrt na istorijat i nastanak vinarstva u Srbiji, a sve u okviru manifestacije – IT’S WINE O’CLOCK!

Čekamo Vas u Master centru Novosadskog sajma, 1. februara u 20.00 sati.

            “Veče sa DRAKULOM”, intrigantan je naziv drugog humanitarnog događaja koji se planira u saradnji sa ambasadom Rumunije, 7. februara sa početkom u 20.00 sati u restoranu Ribarac na Ribarskom ostrvu. Obožavaoci čuvenog Grofa Drakule moći će iz njegovog ugla da dožive povezanost rumunskih mitova sa istorijom. Pozvani su svi ljubitelji geografije i istorije, kao i oni koji su zainteresovani da prođu sa nama kroz tradicionalno prijateljstvo Srbije i Rumunije i kulturno-umetnički program koji sadrži brojne prezentacije, zanimljive činjenice i informacije koje poseduje jedino poznati Grof.

Za manifestaciju IT’S WINE O’CLOCK ulaznicu , po ceni od 800 dinara, možete obezbediti putem broja 069/630329 u periodu od 16-20h svakog dana. Sva sredstva biće donirana udruženju "Plavo Srce 021" (http://www.plavosrce.org/) za pomoć deci i roditeljima dece obolele od dijabetesa.

Cena ulaznice za “Veče sa Drakulom” je 1000,00 dinara, a kontakt za rezervacije je 069/2671995 . 
Humanitarni deo je posvećen udruženju roditelja prevremeno rodjene dece "Optimistik" iz Novog Sada.  https://www.facebook.com/Udruzenje-roditelja-prevremeno-rodjene-dece-Optimistik-154810247964889/