genericviagra-online.net

Od bloga i TV “Izleta” do zadovoljnog putnika

Da li je vreme odmora ili poslovnog putovanja, leto ili zima, sezona ili vansezona, turizam je uvek omiljena tema . I svaki put , uz izabrane slike sa putovanja , otvara se isti krug pitanja: kako smo rezervisali, kako smo putovali, kakav je bio prevoz, da li su domaćini gostoprimljivi I ljubazni, da li smo dobili uslugu koju smo platili, da li smo putovali preko turističke agencije ili smo bukirali online, lična iskustva sa destinacije, forumi, očekivanja,… Stvarno i moguće?! Definitivno, konzumenti smo jedne od najvećih svetskih industrija a aranžmani sa svih strana planete dostupni su svakom , ko iole zna da koristi internet. Prelepe fotografije i raznovrsna ponuda, samo još  dodatno bude maštu, podgrevaju očekivanja i virtuelno šalju poželjnu dozu komfora, izazova i avanture.

Da li je to uvek tako i da li se može sa većom izvesnošću otputovati na već poznatu ili neku novu destinaciju! Naravno da može, pod uslovom da, po svaku cenu i u isto vreme ne prihvatite ulogu  internet agenta i putnika. I drugo, ne manje važno, da se oslobodite zablude da kupovinom turističkog aranžmana preko interneta dobijate nešto jeftinije!

Činjenica je da je brza razmena informacija izmenila klasičnu ulogu turističkih agencija a kupovina preko interneta postala potreba i svojevrsan izazov ali zato i najveće agencije pozivaju da im se obratite i uz njihovu pomoć isplanirate željeno putovanje. Nije to slučajno i bez razloga. I pored velikog broja sajtova, blogova i foruma

koji se bave turizmom i pored toliko  različitih  neformalnih, manje ili više korisnih i poučnih priča sa putovanja, garant  putovanja je isključivo turistička agencija.

U nameri da putovanje učinimo lepim i izvesnim događajem, koga ćete se rado sećati, Fond Turistički klaster Srem je , pokrenuo kampanju kojom, paralelno , na blogu i kroz serijal TV “Izleti”, priprema obilje informacija o mestima koje posećuju turisti i onim , manje poznatim, koja treba posetiti, kao i niz praktičnih saveta o tome kako  isto putovanje učiniti sigurnim i planiranim događajem! Naravno, reč je o domaćim destinacijama, pre svega iz Srema i Vojvodine, na kojima pružamo podršku domaćim i stranim turistima da organizuju i realizuju putovanje po svojoj meri. 

Biće tu najrazličitijih informacija za rekreativce i prirodnjake, poklonike kulture i Fruškogorskih manastira, sportiste, ljubitelje sremske gastronomije i vojvođanskih salaša,... Uz obilje zanimljivosti , najava,  korisnih informacija o radnom vremenu turističkih objekata i preporuku za vreme njihovog obilaska, lako ćete moći da isplanirate putovanje po vašoj meri. Za one kojima bi, ipak , više odgovarao organizovan boravak obezbedili smo mogućnost iznajmljivanja minibusa, angažovanja vodiča, rezervaciju boravka, organizaciju izleta , uz angažovanje naših članica i prijatelja: restoratera, etno domaćinstava,vinara,  smeštajnih objekata , registrovanih prevoznika i turističke agencije – organizatora putovanja.

Ceo posao je pokrenut kroz projekat, pod nazivom “Srem i Vojvodina – atraktivna turistička destinacija” koji, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i Blagoslov Njegovog Preosveštenstva Episkopa sremskog Gospodina Vasilija, realizuje Fond Turistički klaster Srem.

TV produkciju i emitovanje “TV Izleta”, na 110 lokalnih i regionalnih televizija , realizujemo u saradnji sa Radio i TV produkcijom “Akademac” a “TV Izleti” će biti predstavljeni u okviru već poznatih TV emisija: “Autosprint” i “Više od sporta”. Po premijernom i repriznom emitovanju na lokalnim televizijama, iste TV emisije, pod nazivom “TV Izleti” će imati svoju stalnu internet postavku, na sajtu i blogu klastera, preko našeg Youtub kanala, gde će uz priče o učesnicima serijala predstavljati trajniji promotivni material.

Projekat “Srem i Vojvodina – atraktivna turistička destinacija” se realizuje zaključno sa septembrom 2016.,  do kada će TV publici biti predstavljeno 7 TV emisija , iz serijala “TV Izleti” i mnogo više priča (na sajtu i blogu klastera) o svim učesnicima serijala. To će biti svojevrsan uvod u dužu kampanju (nastaviće se i nakon realizacije projekta), kojom ćemo predstavljati različite programe boravka a  potencijalnim turistima pružiti podršku  da isplaniraju dolazak , dožive jedinstveno iskustvo i kao zadovoljan gost ponovo dođu u Srem i Vojvodinu!

Sve informacije o projektu, najavu emitovanja TV serijala, kao i druge priče iz Srema , naći ćete na našem sajtu: www.sremturizam.org

 

                                                                                                                                Fond Turistički klaster Srem

                                                                                                                                                      Duška Davidović