genericviagra-online.net

5.Olimpijada u zaboravljenim dečijim igrama – Lipovača : 24.-26.Jun 2016. - Prijavite svoju ekipu!

Školska godina se upravo završava i ukoliko su vas obaveze udaljile od rekreacije, aktivnog boravka i druženja u prirodi ,  preporučujemo da letnji raspust započnete učešćem u jednoj domaćoj Olimpijadi!  U očekivanju one velike, svetske, koju sa nestrpljenjem isčekujemo i koja će nas ovo leto vezati za TV ekrane,  “5. Olimpijada u zaboravljenim dečijim igrama”  je sjajna prilika da čari sportskog nadmetanja odmerite sa mnogobrojnim  učesnicima, iz zemlje i inostranstva , na predstojećoj sportsko-zabavnoj manifestaciji , koja će se od. 24.-26.Juna održati na prostoru popularnog fruškogorskog izletištu “Lipovača” , nadomak Šida!

Inicijator i organizator ove zanimljive manifestacije, takmičarskog karaktera,je “Odred izviđača Lazar Bibić” iz Šida, koji se potrudio da i ove godine manifestacija okupi veliki broj učesnika i takmičara. Takmičari su pre svega deca i omladinci ali i nihovi stariji prijatelji ili pratioci. Svi sadržaji, takmičarski, revijalni i zabavni , odvijaće se  u kampu “Odreda izviđača Lazar Bibić”, za tu priliku podignutom u izletištu “Lipovača”, u kome će biti organizovan i smeštaj.

Takmičarski deoOlimpijade će se odvijati kroz nadmetanje u 10 disciplina – igara , koje su obeležile detinjstvo naših baka i deka: fudbal sa krpenjačom, gadjanje strelom , pilcika, između tri vatre i mnoge druge. Takmičenje je ekipno i ukoliko želite da uzmete učešće u njoj potrebno je da okupite i prijavite ekipu od 6 članova- takmičara , uzrasta od: 11-18 godina . Naravno, ekipa može da broji i više članova ali njih 6 se takmiči. Takmičenja se nastavljaju i u kulturno-zabavnom delu programa. Uz logorsku vatru, mladji učesnici se takmiče u izvođenju pesme ili recitacije a stariji učesnici , vičniji varjači, dobijaju priliku da prikažu svoje kulinarsko umeće u pripremanju kotlića. I .., kako priliči olimpizmu, za najbolje su obezbeđeni pehari i nagrade .  

Propozicije. Takmičari u izaboravljenim igrama , uz kotizaciju od: 700 din., po učesniku, imaju obezbedjen: smeštaj, hranu i boravak u kampu, od 24.-26.Juna.. Treba poneti svoju opremu, porciju za jelo i zdravstvenu knjižicu. Učesnici u takmičenju za najbolji kotlić, plaćaju kotizaciju od 1000 din.. Okupljnje učesnika je u petak: 24.06. , do 00,00 h., a već od ranih jutarnjih sati, 25. Juna, svečano , uz zvuke fanfara i dizanje zastave startuje program Olimpijade, koja će se odvijati sledeća dva dana. Uz pokroviteljstvo Opštine Šid , medijsku i partnersku podršku Fonda Turistički klaster Srem, 5.Olimpijada u zaboravljenim dečijim igrama biće predstavljena širokom krugu TV gledalaca, u Srbiji i okruženju!

Više informacija i prijave:

-“Odred izviđača Lazar Bibić” Šid:  https://www.facebook.com/oilazarbibic.sid?fref=ts ( gde možete pogledati slike sa Olimpijada, iz prethodnih godina) .

-Fond Turistički klaster Srem, na tel.022 475 999 i mail : office@sremturizam.org

                Očekujemo Vas!

                                                                                                Vaš Fond Turistički klaster Srem