genericviagra-online.net

TV serijal “IZLETI” i blog - Prilika da se predstavite

Promocije u turizmu nikad dosta i nikad dovoljno kvalitetnih sadržaja koji će zagolicati maštu putnika namernika i dovesti ga baš na Vaša vrata . Toliko zanimljivih turističkih priča, na svakom koraku, od medija i interneta do mobilnih telefona, uglavnom su putokaz za putovanje preko granice . Rezervacija nikad jednostavnija, dva klika mišem i možete da pakujete kofere. Sa pričama , iz evropskih prestonica, gradova, sela i outleta , definitivno ne možemo da se takmičimo , pogotovo kod populacije mladih ali zato ima puno prostora da poradimo na kreiranju i promociji domaćih destinacija, za kojima vlada sve veće interesovanje različitih grupa kako domaćih turista tako i stranaca.

A,.. od planova do atraktivne domaće turističke destinacije puno posla, za sve turističke poslenike. I kad svako uradi svoje, biće primećeni i posećeni oni koji se nadju na ruti neke prepoznatljive i autentične destinacije. Mi se zalažemo da predstavimo i brendiramo one, najzanimljivije iz Srema i Vojvodine , u tome nas je i ove godine podržao Pokrajinski sekretarijat za privredu APV a Vas pozivamo da svojom ponudom učinite da svaka od njih bude posebna priča, zanimljiva na svoj način, priča za pamćenje.

Upravo tako smo i zamislili serijat TV emisija “Izleti” , koji se priprema I realizuje kroz aktuelan projekat “Srem i Vojvodina – atraktivna turistička destinacija”.  Projekat se realizuje u saradnji sa TV Produkcijom “Akademac” a okosnicu projekta predstavlja produkcija i emitovanje TV serijala “Izleti” i kreiranje bloga na sajtu klastera: www.sremturizam.org, koji će u formi priče predstaviti učesnike TV serijala. TV serijal će se emitovati u okviru emisije o automobilizmu I turizmu “Autosprint”, koja se već godinama emituje na više od 100 lokalnih i regionalnih televizija u Srbiji i BIH a od prošle godine i na TV Beč. Paralelno ,  TV serijal “Izleti” će imati svoju internet verziju, preko Youtube kanala i kroz priču na Blog-u ( na sajtu klastera) kao i štampanu verziju na novoj Turističkoj mapi Srema.

Emisije iz serijala “TV Izleti” će biti kolaž zanimljivih priloga , turističkog i zabavno-edukativnog karaktera , na kružnoj ruti do odabranog lokaliteta-izletišta, koji ima uslove za prihvat turista. Fokus emisije su: smeštaj i boravak u turističkim mestima, selima, banjama, pored reka i jezera, u okviru zaštićenih prirodnih staništa ( Nacionalni parkovi ), u mestima pogodnim za razvoj aktivnih programa boravka; zdravi stilovi života -realizacija programa: pešačenje, biciklizam, sportovi na vodi i zimski sportovi, sakupljanje plodova i lekovitog bilja, radni boravak u domadinstvima,..studijske posete; zdrava i sertifikovana hrana; autentični proizvodi i vina, zanimljivosti, turističke manifestacije...

Popularni uslovi učešća u projektu, prilika su da u emisijama dobijemo raznovrsne , prateće turističke sadržaje, bez kojih ne može da se zamisli odmor ili putovanje.

Ukoliko imate zanimljivu ponudu i vidite sebe u ovoj priči, pozovite nas !Tokom Juna meseca odabrane destinacije u Vojvodini dobiće svoju TV priču. Iste TV emisije dobiće stalno mesto na našoj internet stranici i  dinamičnu promociju kroz aktivne društvene mreže sremskog klastera. Ako tome dodamo reprizne termine na televiziji, žiroku mrežu učesnika i prijatelja na društvenim mrežama, računamo da će nas gledati milionski auditorijum.

 

                                                                                                                                Fond Turistički klaster Srem

                                                                                                                                dipl.ecc.Duška Davidović, direktor