genericviagra-online.net

Jaćimović auto servis – 40 godina tradicije

 

Godišnji odmori. Šta to beše?! Brzo su pali u senku zanimljivih jesenjih i prazničnih putovanja. Slave , Nova Godina, muzičke, vinske i gastro priredbe, kulturna dešavanja,  Fruška gora, …,vikendi. Srem na dohvat ruke. Izazova na pretek. I mogućnosti. Za Vas i Vašeg vernog prijatelja na četiri točka.

Ukoliko pripadate kategoriji vikend istraživača i lako uključujete navigaciju eto prilike da, pred zimu i predstojeće praznike, jedan dolazak u Srem isplanirate za redovan ili vanredan servis svog ljubimca, četvorotočkaša. U zahvalnost za odanost i kao ulog u bezbrižno , zajedničko , krstarenje do poslovnih i turističkih odredišta. A.., kako porodica, uvek zaslužuje najbolje, ovog puta Vas vodimo u Jaćimović auto centar, mesto koje je već 40 godina podrška sigurnoj i bezbednoj vožnji.

Specijalizovan za Opel i CHevrolet vozila , na usluzi sremcima i onima koji začas skoknu u Srem , Jaćimović auto servis je, već godinama, prepoznatljiva adresa za dobro obavljen posao.

Savremena oprema, prostrane radionice , veliki parking i odlično snabdevena prodavnica samo su deo dobro osmišljenog poslovnog koncepta , porodične firme Jaćimović, kojim su objedinili čitav set usluga na jednom mestu, od najsavremenije auto dijagnostike, servis-a, ugradnje i prodaje originalnih auto delova, mehanike, elektronike, optike, servisiranja klima uređaja, vađenja zalomljenih grejača,.. Garancija! Naravno. Vlasnici Jaćimović auto Centra, Luka i Mileva Jaćimović, od osnivanja, ništa ne prepuštaju slučaju. Usluga po jasno postavljenim standardima, godine ulaganja u opremu, znanje i zaposlene,  profesionalni odnos prema strankama, prijatno osoblje,... Razloge za uspeh svakako, treba tražiti I u dobro uhodanom timu, Luke i Mileve Jaćimović, koji već 40 godina traje zahvaljujući zadovoljnim klijentima.

Pa,..ukoliko pripadate brojnoj porodici ponosnih vlasnika prestižnih brendova Opel i CHevrolet, sigurni smo da će Vaš Adam, Corsa, Meriva, Astra, Zafira, Insignia, Mokka , Karl, Spark, Aveo, Cruze, Malibu,... ili neki od starijih modela, lako pronaći put do sremskog sela Kraljevci i Auto servisa Jaćimović. Na adresi : Kraljevci, Veljkova br.32 , Servis je otvoren svakog radnog dana ( ponedeljak-petak ) u vremenu od: 8-16 časova. Informacije i zakazivanje na telefon: 022 449 383 .

Ove godine je kod Jaćimovića sve u znaku broja 40!  Da ih lakše prepoznate i locirate.

40 godina rada.

40km od Beograda , autoputem prema Šidu.

40km od Novog Sada, magistralnim putem  preko Iriškog Venca i Rume.  

I čim ste napustili svetla velegrada već ste stigli u Srem! Ako, do sada, niste imali posla ili pravog razloga da krenete put Srema , onda je prilika da na putu do Kraljevaca otkrijete bar deset razoga zašto je Srem  zanimljiv sve većem broju domaćih i stranih turista.

Turizam je , iznad svega, zanimljiva priča i udobno putovanje, želja da krenete i  zadovoljstvo sa kojim se vraćate i zato , sigurni smo , da je Auto servis Jaćimović pouzdan oslonac za Vaše  savršeno putovanje !

Zanimljivu i korisnu priču, kao i do sada, potražite na našem sajtu.

                                                                                                                                Vaš Turistički klaster Srem