genericviagra-online.net

„Sremski ručak čobanski“ 2015. – Subota , 29.08.2015.

cesmin_do_naslovnaPod nazivom “Sremski ručak čobanski”, već nekoliko godina za redom , održava se zanimljiva turistička manifestacija, koja okuplja poklonike prirode i tradicije. “Sremski ručak čobanski” samo je gastronomsko finale jednog zanimljivog dana provedenog u prirodi. Osim Takmičenja u pripremanju ovčijeg paprikaša, tu  je i Takmičenje dece u pecanju, Izložba golubova, ukrasne živine i kunića, Defile fijakera , Revijalno šišanje ovaca i Trke magaraca. Sve je to začinjeno bogatim kulturno – zabavnim programom, u kome podjednako pažnju privlače izložba rukotvorina i suvenira kao i takmičarski “Čobanski sedmoboj”.

 

Idealni scenario za jedan neobičan izlet u kome možete uzeti aktivno učešće. Program priredbe je namenjen svim uzrastima, pa eto prilike za druženje i nadmetanje na otvorenom, sa porodicom i prijateljima. Mesto događaja, Česmin do. Jedinstvena oaza i ranč, na zapadnom delu južnih padinama Fruške gore, usred vinograda. Ima svoju vodu i jezero i svoje domaće životinje.

Ove godine, manifestacija će biti na poseban način i medijski propraćena. To je razlog više da ih posetimo , podržimo i predstavimo programe izleta i vikend programa koji se oslanjaju upravo na ovakve priredbe , zdravu hranu i aktivan boravak u prirodi.

 

Ukoliko je to izazov i za Vas , priključite nam se!

 

Program izleta možete pogledati na strani : Izleti / Rezervacije- Booking , pod brojem

11. Vojvodina - doći, videti, poneti /za videti i poneti/ : inspiracija, uspomene, rukotvorine

Izlet 2.“Sremski ručak čobanski”

 

Za kraj, fotografije iz 2010. God., sa prve manefestacije “Sremski ručak čobanski”.

 

                       

                                                                                                                                Vaš Turistički klaster Srem