genericviagra-online.net

Letovanje , odmori, izleti – Vojvodina i Srem

Letovanje , odmori, izleti – Vojvodina i Srem

 

Ako ništa drugo, leta nam ove godine ne manjka . Tropskih 39 uklopilo se u aktuelne trendove , pa žari i pali , da svima bude toplo. Ukoliko to nije bio dovoljan razlog da otputujete na neko plavetno more ili se prijavite za vaučer i prepustite čaroliji domaćih destinacija ,  vodimo Vas u Srem i Vojvodinu, u Panoniju, na sasvim drugačiji doživljaj leta. U saradnji sa članicama, Fond Turistički klaster Srem Vam nudi  atraktivne turističke programe i mogućnost da sa njima upotpunite poslovne dogadjaje ili slobodno vreme a svaki vikend učinite okrepljujućom dozom odmora, začinjenog  slikom zanimljivih pejzaža, mirisa, ukusa i duha vojvođanske ravnice.

Mogućnosti su različite i za početak nudimo nekoliko proverenih destinacija, gde strani turisti  već godinama predstavljaju stalnu klijentelu.  Sirmium, Tošina kuća , Zasavica, Banja Vrdnik, Banja Junaković i Slankamen, Fruška gora i jezero Moharač, vinarije Mačak i Kube,   sremske vinske ture uz Aleksov bermet , Specijalizovani restoran Arena, Šid i Petrovaradin, manastiri, galerije, muzeji  i mnoštvo manifestacija, samo su deo vrlo kvalitetne turističke ponude , kojoj već godinama ne odolevaju  probirljivi strani  turisti. Kada tome dodamo  mogućnosti  aktivnog boravka u prirodi i osveženja na nekom od kupališta na Savi, Dunavu , jezerima i najmodernijim  kompleksima bazena, uz raznovrstan smeštaja u hotelima, kampovima i domaćoj radinosti, broj  kombinacija za Vaš vikend odmor postaje neograničen.

Da bi smo ih još više približili Vama, domaćim turistima ali i strancima, koji sve više posećuju Beograd, tokom proleća  smo , u okviru  tek završenog projekta, sagledali  pojedinačne mogućnosti i kapacitete izletničkog turizma i oblikovali ponudu , u formi vaučera, vikend i višednevnih programa i izleta!

Vaučeri su već u ponudi i možete ih potražiti na strani : Izleti – Rezervacije – Booking.

Tematski su raspoređeni, pa ih potražite u , za vas, zanimljivoj grupaciji ponuda. Neki vaučeri  imaju definisane datume, neki su namenjeni ograničenom broju posetilaca a njihovom rezervacijom priključićete se već najavljenom turističkom programu.  Vaučeri sadrže predlog jednodnevnog izleta, koji ćete realizovati sopstvenim prevozom ili turističkim taksijem, koji su Vam od ovog leta na usluzi  sa polaskom iz Beograda, Novog Sada ili Rume. Uz ponudu ručka ili celodnevnog boravka, sa ulaznicama, u nekom od viđenijih vojvođanskih lokaliteta i izletišta,  biće to izlet po meri  Vašeg slobodnog vremena i interesovanja.  Cene su popularne a za najavljene ili definisane termine, očekuje Vas gostoprimstvo i spremni domaćini, raspoloženi da prirede degustaciju , demonstriraju kulinarska umeća ili celodnevni program i u zavisnosti od termina, ugoste zajedno  domaće i strane turiste.

Vikend i višednevni programi su programi boravka na bazi noćenja sa predlogom obilazaka lokalnih atrakcija. Nemaju definisan datum. Vi odredjujete datum i dužinu boravka.  Upitom , preko našeg rezervacionog sistema, po popularnim cenama, dobićete predlog jedinstvenog vikend doživljaja. Ukoliko Vam je potreban prevoz, na raspolaganju su  turistički taksi ili minibus, naših proverenih partnera.

Generalno, za svaki od programa, možemo Vam obezbediti i turističkog vodiča ili vodiča u prirodi.

Izleti su prilika da, kao član našeg kluba putnika “Like Srem”, otkrijete nove , nedovoljno afirmisane turističke sadržaje i programe, upoznate se sa primerima dobre prakse i razmenite iskustva sa turističkim poslenicima u regionu , posetite zanimljive postavke, sajmove i manifestacije i budete deo kulturnog ili turističkog dogadjaja. Namenjeni su turističkim radnicima , postojećim i potencijalnim , kao i prijateljima Fonda Turististički klaster Srem.

I dok se navikavamo na evropske standarde , skraćene odmore i mršave novčanike, vreme je da se prilagodimo i novom oblicima odmora , u kojima već godinama značajno povećanje tražnje beleže programi kontinentalnog turizma. Na zadovoljstvo domaćih i stranih turista ali i struke, imamo šta da ponudimo, tokom cele godine. Da izaberete one najzanimljivije programe i krenete put Vojvodine i Srema, pregledajte aktuelnu ponudu na našem  sajtu, na strani:  Izleti , INFO – BUKING. 

 

Za sledeći vikend, preporučujemo Vaučer 2.: Sr.Mitrovica - Sirmium -Tošina kuća – Jarak

U ponudi je 20 vaučera za tradicionalni sremski  ručak i tamburaše u Tošinoj kući, u petak :21. Avgusta. Uz goste sa kruzera , biće to prilika da doživite Srem po evropskim standardima i prilika da posetite Sirmium . Ukoliko Vam više odgovaraju neki jesenji termini, isti program je u ponudi u Septembru : 04., 10., 24. i 30.; u Oktobru : 14. i 20.; u Novembru: 02..

Kao preporuku za letnje osveženje ,  slikom Vas vodimo do obližnjeg,  novootvorenog olimpijskog bazena, u Rumi.

 

 Za više informacija,kao i do sada, pišite nam  ili nas pratite na sajtu i društvenim mrežama.  

 

Dobrodošli!

 

Vaš Fond Turistički klaster Srem.