genericviagra-online.net

Idu vikendi i praznici, izaberite prirodu, izaberite Srem!

Izaberite Srem

Globalizacija , tranzicija i zdravi stilovi života baš i ne idu pod ruku , zato , iz prve ruke vodimo Vas u prirodu!  

Treniramo volju, dobro raspoloženje i izdržljivost , za sve one dane koje moramo da provedemo sedeći i u zatvorenom prostoru. A za prirodu..., za prirodu je dovoljna sportska oprema, patike , sendvič i flašica  vode! Oni zahtevniji, već će malo više napuniti ranac ili pojačati  obrok  specijalitetima domaće , sremske kuhinje.  Naravno, preporučujemo i pozivamo Vas u Srem!

Ukoliko niste imali vremena da isplanirate gde i kako da krenete , predlažemo već za sutra nekoliko mogućnosti.  Za one aktivnije, individualce, spremne na izazov i takmičenje u fizičkoj izdržljivosti, sutra je prilika da krenu put Fruške gore i priključe se „Fruškogorskom  maratonu“. Traje dva dana, u subotu i nedelju. Sutra se održava i tradicionalna priredba „Dan magarica“ u Zasavici, pa onima koji preferiraju druženju u prirodi, uz takmičenje u pripremanju paprikaša od magarećeg mesa, predlažemo da navigaciju na svom četvorotočkašu podese na Specijalni rezervat prirode „Zasavica“. Od sutra kreće i zvanična sezona na jezeru Moharač, kraj Erdevika, pa eto mogućnosti da uživate u pecanju , kampovanju , vinu,..i drugim  đakonijama u Đurinom vinogradu. 

Za one koji žele u da iskombinuju rekreativnu šetnju, po Fruškoj gori i boravak u sremskoj etno kući predlažemo da se priključe grupi rekreativaca , koja sutra u 10h , iz Rume, kreće  put Grgurevaca i Letenke na Fruškoj gori.

Vikendaši , ipak, imaju najviše mogućnosti . Uz udoban i povoljan smeštaj u Apartmanima Simić, kod teta Zorke, u Vrdniku ili u Konačištu „Anđelin san“ u Šidu, mogu ovog vikenda mnogo toga da vide i obiđu. Tu su, na dohvat ruke, zatvoreni bazeni sa termalnom vodom, sportski tereni , staze zdravlja , izletišta, vidikovci , galerije , fruškogorski manastiri.  Pustite mašti na volju, odaberite sadržaje po svojoj meri i provedite nezaboravan vikend u Sremu! Ili  nas pozovite , za podršku!

Ukoliko , ipak volite da sve brižljivo isplanirate i pripremite se za uživanje i boravak u prirodi, već od nedelje potražite naš kalendar izleta za Maj. Biće tu i zanimljivih jednodnevnih i vikend programa za predstojeće praznike!

Dobrodošli u Srem!

Vaš Turistički klaster Srem