genericviagra-online.net

Subota 25.April - Polazak na Fruškogorski maraton iz Sr.Mitrovice i Rume

Fruškogorski maraton

“Zarazite se prirodom zarad zdravlja, poštujmo prirodu, postignimo nedostižno”, poziv je i moto  organizatora predstojećeg 38. Planinarskog maratona, koji se održava u subotu i nedelju, 25. i 26. Aprila, na Fruškoj gori.  Postoji više načina da se uključite u ovu tradicionalnu sportsku manifestaciju i odredite meru sopstvenog aktivnog boravka u prirodi. Imate mogućnost da izaberite jednu  od 19 trasiranih planinarskih staza, od staze “Ultra ekstremnog maratona” namenjene iskusnim i utreniranim sportistima, do staze “Radosti i zadovoljstva”, namenjene deci sa roditeljima. Veliki broj najavljenih učesnika, uslovio je ove godine drugačiju organizaciju manifestacije, polazak sa tri startne pozicije i izmenjen režim saobraćaja , što može biti ograničenje da se priključite ovoj jedinstvenoj sportsko-rekreativnoj manifestaciji.  

Zato, vodimo vas na jednodnevni izlet do Fruške gore!  Posetićemo etno kuću u Grgurevcima, obići Letenku a onima koji su spremni na izazov “Pripravničke staze – Zapad-Zapad” pružiti mogućnost da savladaju svih 19,622 km ove staze čiji je start na Letenci.  

Uz podršku rekreatora , etnologa i uz osveženje iz Milkine kuće, učinićemo da doživite jedan nezaboravan aktivan dan u prirodi.

Pridružite nam se!

Polasci na izlet su organizovani iz Sremske Mitrovice u 9,30h ( parking ispred Hale sportova) I iz Rume u 10h ( parkng Sportskog centara). Povratak oko 18h.

CENA : 750 din+ 200 din ( ulaz i posluženje :Etno kuća Majka Angelina)

Za polaske iz Beograda I Novog Sada moguć transfer linijskim taksijem do Rume.

Informacije:

Anitours Sr.Mitrovica :  022 613 466  i Klub putnika - Like Srem: 022 475 999

Rezervacije:  Upitom ( puno ime prezime i mesto polaska)na mail office@sremturizam.org

Potvrda rezervacije : mailom na mail putnika i potvrda o uplati: 950 din na račun Fonda Turistički klaster Srem, račun br :265-6220310000178-08, zaključno sa 24.04.2015.