genericviagra-online.net

Fond Turistički klaster Srem na Sajamu turizma u Beogradu

Sajam turizma

Održan je još jedan Sajam turizma u Beogradu, 37. po redu a na njemu je nastupio i Fond Turistički klaster Srem.  Kao i više puta, do sada , Sremski turistički klaster je izlagao u okviru Turističke organizacije Vojvodine , u hali gde se predstavila domaća turistička privreda . Pored već prepoznatljivog formata Turističke mape Srema , na štandu su ponuđeni i suveniri Srema, kao  i saradnja na realizaciji aktuelnog projekta. Osim na zajedničkom štandu Sremskog klastera, pojedinačno se prestavila RP Zasavica , sa uvek traženim programom suhomesnatih proizvoda  od mangulice i magarca a u okviru posebne priredbe, na kojoj su predstavljena  vina , posebne prezentacije su imale vinarije „ Mačkov podrum“ i „Vinarija Alex“.

Svi pokazatelji o posećenosti  sajma, govore da je ove godine bilo izuzetno interesovanje za ovu priredbu  a naše iskustvo, da je više nego prethodnih godina,  bilo i veće interesovanja za  domaće programe . Utoliko više, kroz aktuelni projekat , pokazalo se opravdanim i naše zalaganje  da tržištu ponudimo  receptivne programe koji će se ovog proleća naći u ponudi hotela i receptivnih turističkih agencija. Fond Turistički klaster Srem je na sajmu  predstavio, potencijalnim partnerima, jedinstven prospekt,   na 4 jezika, koji će biti podrška  plasmanu  izleta i vikend aranžmana u Vojvodini i Sremu .

I dok je u pripremi izrada programa i njihovo pozicioniranje na tržištu, pozivamo sve turističke poslenike, od turističkih vodiča, prevoznika, banja, hotelijera, restorana i čardi, vinarija, gazdinstava sa organik i biobaštom, nosioce turističkih programa , organizatore manifestacija,...., da se uključe u realizaciju projekta i učine svoju ponudu dostupniju širem krugu  , pre svega stranih turista.

Projekat „Identifikovanje, brendiranje i plasman turističkog proizvoda Vojvodine i Srema“ je podržao Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova a istim je predviđena izrada receptivnih programa, kalendara izleta  i organizovan prihvat turista , sa adresa nekoliko beogradskih i novosadskih hotela i turističkih agencija. Realizacija projekta je predviđena do kraja Maja a nakon toga je planiran rad servisa koji će biti podrška  održivom plasmanu receptivnih programa i po završetku projekta.