genericviagra-online.net

Dani vina - Rivica

Dani vina - Rivica

Planirali smo „Kobasicijadu“ u Šidu a stigli na „Dane vina“ u Rivicu. Obe manifestacije su se održavale istog dana.  Interesovanje za obe priredbe je bilo značajno ali hladno vreme je učinilo da ih posete samo oni koji su već osetili atmosferu  i znali da nema zime uz toliko mirisa, ukusa i dobrih vibracija.

Naš izlet nije imao dovoljan broj putnika i zato, odlučili smo da posetimo manifestaciju  koja nam je bliža. Možda će do sledećeg februara, uslediti dogovor organizatora manifestacija u Sremu, pa nećemo morati da biramo, nego da podržimo obe manifestacije .

Do tada , slikom , prenosimo utiske sa .. manifestacije „Dani vina“ Rivica.

Kao i do sada, Rivica je predstavila sremska , takmičarska vina , od grožđa i  ona druga, manje poznata ali ne manje zanimljiva , vina od višanja i kupina, čuveni Aleksov Bermet,.. Bilo je tu vina iz Rivice, Iriga, Neradina, Sr.Karlovaca,..i gostujućih vina. Za kvalitetnu degustaciju nije manjkalo domaćih sireva, kobasica, kulena i hleba iz furune.  Bilo je i nekoliko orkestara  i dovoljno prostora da svako uživa na svoj način.

Za lični doživljaj , ipak, preporučujemo da za sledeće „Dane vina“ i sami  posetite ovu manifestaciju, dopunite svoj bife kvalitetnim vinima sa Fruške gore  i uverite se zašto je ona svake godine sve zanimljivija, atraktivnija ,...

Da lakše pronađete put do zanimljivih manifestacija u Sremu , tu je Turistička mapa Srema No.3. a za sve druge informacije pozovite Fond Turistički klaster Srem.