genericviagra-online.net

„Tošina kuća“ Jarak - novi suosnivač Fonda TK Srem

Tošina kuća

Ugostiteljska delatnost u seoskom turističkom domaćinstvu -Budimir Petrović, Jarak,popularno „Tošina kuća“ Jarak , pun je naziv novog suosnivača Fonda Turistički klaster Srem , još jedne značajne karike u razvoju sremskog turizma.

Kao okosnica razvoja modernog seoskog gazdinstva, seosko domaćinstvo „Tošina kuća“, po mnogo čemu  je primer kako unaprediti ponudu sela u atraktivan turistički proizvod. Kao retko koje seosko domaćinstvo, koje  može da se pohvali i višegodišnjem iskustvom u prihvatu zahtevnih , stranih turista, „Tošina kuća“ svakako predstavlja pravi primer kako uspostaviti i održati visok standard usluga i zadržati goste. I tu, postaje nezbežna priča o porodici u kojoj četiri generacije, svaka na svoj način , učestvuje u kreiranju ponude kojom se „Tošina kuća“ izdvaja od drugih a međugeneracijska tolerancija , pod zajedničkim krovom, poput neke retkosti postaje i turistička atrakcija.
Utoliko više , značajna je podrška koju ova nova članica sremskog klastera može da pruži kako formiranju održivog turističkog proizvoda seoskog turizma Srema , tako i kreiranju originalnog turističkog menija, kao  jedne od najznačajnijih karika lanca vrednosti turističkog proizvoda, baziranog na sopstvenoj proizvodnji hrane i originalnoj kuhinji koja odiše tradicijom i gostoprimstvom sremskog domaćina. To što je „Tošina kuća“  poznatija turistima iz Evrope, razlog je više i potvrda misije, kojoj smo posvećeni, da ovakve turističke atrakcije Srema uvrstimo i pozicioniramo na globalnoj, svetskoj listi prioritenih destinacija Srbije i Vojvodine a domaćim i stranim turistima obezbedimo mogućnost da ih posete.

Zato, pozivamo i Vas na uzbudljiv jednodnevni izlet , pod nazivom „Ima jedan kućerak u Sremu“. Na samo 40 minuta od Beograda i Novog Sada, kroz priču i kadrove o hiljadama godina života u sremskoj ravnici, osetićete deo lepote koja je od davnina privlačila ljude u Jarak, Sremsku Mitrovicu,.. i druga mesta pored Save. Za gastronomski doživljaj uz muzički program, prijatan boravak u prostranom dvorištu „Tošine kuće“ i šetnju pored Save , prepustićemo se uhodanom timu porodice Budimira Petrovića.

Više o ponudi „Tošine kuće“ možete potražiti na našoj stranici Osnivači i suosnivači Fonda TKS i/ili na FB stranicama sremskog klastera i „Tošina kuća“.
Ukoliko Vam se svidela ideja da sa nama krenete na izlet, pratite ponudu aktuelnih izleta na sajtu: www.sremturizam.org, gde ćemo objaviti kalendar izleta .