genericviagra-online.net

Receptivni turizam – novi sporazumi o saradnji

Turistički klaster Srem

I dok pripremamo aktivnosti na novom projektu i realizujemo nedeljne pešačke ture na Fruškoj gori, u toku su dogovori na kreiranju novih , regionalnih receptivnih programa .

Atraktivnosti ovih programa doprineće uspostavljena saradnja sa nekoliko uspešnih domaćih privrednika. Svaki od njih zaslužuje posebnu pažnju i predstavljanje, pogotovo što ćemo zajednički ponuditi i  posebne programe . Ovom prilikom želimo da ih imenujemo i ponudimo, trenutno aktuelne ponude, sa posebnim popustima za Vas , koji nas pratite na sajtu i Facebook-u.

Novi ugovori o saradnji su dogovoreni sa: Izdavačkom kućom „Ecoprint“ doo Beograd kroz  popularna izdanja domaćeg dnevnog lista „Privredni pregled“ i Reviju „Istorija“ ; sa Turističkom agencijom „Venera tours“ Šabac, Konačištem „Resava“ Despotovac,...

Aktuelne ponude možete pogledati na našem sajtu, na strani Usluge i preko Fb stranice Fonda Turistički klaster Srem. Za prijave preko office@sremturizam.org ostvarujete popust od 5% na novogodišnjim aranžmanima , kao i posebne popuste na izdanja „Privredni pregled“, Revija „Istorija“ i Turističke mape Srema No.1.-No.3.