genericviagra-online.net

Projekti - Pokrajinski sekretarijat za privredu podržao nov projekat Fonda Turistički klaster Srem

Turistički klaster Srem

Pod nazivom  „Identifikovanje, pozicioniranje , brendiranje i plasman turističkog proizvoda Srema i Vojvodine“ , u narednih 6 meseci , realizovaće se nov projekat Fonda Turistički klaster Srem.

Ugovor o realizaciji ovog projekta, juče su, u Novom Sadu potpisali predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavaje i ravnopravnost polova  i Fonda Turistički klaster Srem.

Projektom je predviđeno identifikovanje nekoliko turističkog proizvoda  , u formi izleta do sremskih i vojvođanskih turističkih atrakcija, koji će biti u ponudi svakog dana , za individualne ili grupne polaske iz Beograda i Novog Sada.

U sledećih 6 meseci , koliko će trajati ovaj projekat,  pozivamo na saradnju  predstavnike turističke privrede koji svojim uslugama mogu doprineti  kreiranju atraktivnih turističkih programa i Vas, naše verne čitaoce , da se priključite Klubu putnika i po specijalnim pogodnostima  budete promoteri i turisti  na ovim zanimljivim putovanjima .

Detalji o mogućnostima koje pruža ovaj projekat i kalendar izleta, uskoro će biti dostupni na našem sajtu. Do tada , pozivamo Vas na promotivni, jednodnevni izlet, do Zasavice i Šida, u subotu, 06.12.2014.god.! Biće to praznik za dušu i telo. Povod , gastronomska manifestacija „Dan mangulice“ i umetnost dva svetska sremska slikara, Galerija „Sava Šumanović“ i Muzej naivne umetnosti „Ilijanum“. Informacije i rezervacije putem mail-a: office@sremturizam.org