genericviagra-online.net

Neke priče pričaju slike - Velika Remeta - Grgeteg - Krušedol - pešice

Velika Remeta-Stazama zdravlja i duhovnosti-

Kružna pešačka tura. Obilazak manastira, lakom , kratkom i živopisnom tepih stazom, koja  povezuje ova tri bisera vojvođanskog Atosa, srasla u reljef i šumu, kao da su tu i iznikli.  A između, ređaju se kadrovi oslikani novembrom, svakim korakom u nekoj novoj dimenziji i novoj paleti žute, smeđe i crvene.  Doterani i osveženi, dočekuju i krepe namernike.  Izoštravaju čula , inspirišu na kreativnost, bude iskonsku radost. Kao da su  baš  tako , negog davnog novembra Frušku  goru pohodili Brankovići i njihovi graditelji , brižljivo birajući mesta za raskošna zdanja zadužbina u kojima će se večno spojiti ljubav, vera i nada.  Da plene pogledom, osnažuju i prkose vekovima. Da ovekoveče  nadahnuće, graditeljsko , umetničko , zadužbinarsko . Da pruže utočište duhovnicima, piscima, slikarima, vitezovima, državnicima i velikodostojnicima. Kao cilj i kao ishodište.

Ovog puta fotografijom  prenesimo utiske sa  pešačkog pohoda po Svetoj Fruškoj gori. Ako su ovi snimci i kod Vas probudili lepa osećanja, to je siguran znak da ova mesta treba i sami da obiđete!

Naravno, tu smo da Vam budemo vodič i podrška!
I da Vam potanko ispričamo o svemu što ćemo obići.

Javite nam se !

Jednostavno, pošaljite najavu na : office@sremturizam.org ili preko kontakt forme na našem sajtu : http://www.sremturizam.org/kontakt.html  i mi ćemo Vas kontaktirati!

Ukoliko je neophodno , obilazak manastira može da  se realizuje i prevozom.