genericviagra-online.net

Pešačke ture po Fruškoj gori

Pešačke ture

Klub putnika - Like Srem

ISKORISTITE PROMOTIVNI  PERIOD I POSTANITE ČLAN KLUBA

U cilju brendiranja turističke destinacije – Srem i mogućnosti aktivnog boravka u Srema, Klub putnika - Like Srem će svake nedelje organizovati pešačenja po Fruškoj gori. Onima koji do sad nisu šetali sa nama , zakazujemo nastavak redovnih pešačenja od:17.08.2014.god.

Ukoliko je Vaš izbor aktivan odmor  i vikend turizam , Klub putnika – Like Srem je pripremio bogat i raznovrstan program promotivnih izleta u okviru Nacionalnog parka Fruška gora, obližnjih izletišta,  kupališta, vinarija,.. . Uz pratnju stručnog vodiča, planinara, bićete u prilici da otkrijete lepote i znamenitosti ove najpitomije sremske planine ali i da uživate u  izvrsnoj hrani i okrepite se najboljim fruškogorskim vinima. Individualno ili grupno, svaki put novom stazom , možete se priključiti akciji rekreativaca koja kreće od Sremskih Karlovaca, sa Iriškog Venca , Zmajevca  ili iz Vrdnika .

Redovni Izleti se organizuju nedeljom, od 8,30h a mesto polaska se objavljuje petkom na stranici Kluba putnika – Like Srem , na sajtu  Fonda Turistički klaster Srem: www.sremturizam.org

Za organizovane grupe i obilazak odabranih sadržaja , izleti se organizuju po zahtevu i željenom terminu.

Galerija fotografija: