genericviagra-online.net

Fond TKS na 47.međunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu

47. međunarodni Sajam turizma

Fond Turistički klaster Srem je, i ove 2014.g. , osmu godinu za redom, imao prezentaciju na Sajmu turizma u Novom Sadu.  Kao i mnogo puta do sada, uz podršku i u okviru jedinstvenog izložbenog prostora Turističke organizacije Vojvodine , na štandu sremskog klastera posetiocima je ponuđen promotivni materijal i karakteristični sremski proizvodi.

Srem se ove godine predstavio sa novom Turističkom mapom Srema No.3., u izdanju Fonda Turistički klaster Srem,  ali i sa vinom , bermetom i suvenir  flašicama čarobnih napitaka fruškogorskog  vinogorja, Vinarije Aleks.

 

Turistička mapa Srema No.3., je treće , novo izdanje, već prepoznatljivog formata sremske mape. Pripremljena je u okviru završnih aktivnosti projekta „Like Srem“ , projekta koji je, kroz konkurs podrške klasterima u Vojvodini za 2013.god., podržao Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova . Pored obaveznih sadržaja, koji se ažuriraju za svako novo idanje: auto karte, turističke mape, .. i ponude turističkih sadržaja u Sremu, ova mapa je namenjena promociji  Kluba putnika „Volim Srem“ , koji  uskoro počinje sa svojim aktivnostima, sa ciljem razvoja vikend i manifestacionog turizma u Sremu. U očekivanju domaćih i stranih turista , rađena je paralelno , na srpskom i engleskom jeziku,  u tiražu od 3500 primeraka.

Posetioci  i gosti štanda Fonda Turistički klaster Srem bili su u prilici da dobiju primerak nove mape  , dok će ostalim putnicima namernicima , koji žele da obiđu Srem , mapa biti dostupna kroz učešće u promotivnim izletima koje će Fond TKS realizovati od Juna meseca.

Galerija fotografija: