genericviagra-online.net

Standardi u turističkoj privredi

Standardi u turističkoj privredi

U organizaciji Fonda Turistički klaster Srem u subotu, 28.03.2014., na Iriškom Vencu,  održana je priredba pod nazivom www.sremturizam.org-2014.,. Domaćin ovog događaja bio je novi suosnivač Fonda Turistički klaster Srem , turistima i vikendašima već poznato i omiljeno odmorište i sremski gastronomski  kutak, Restoran „Arena“.

Od edukacije i konsultacija, do šetnje i degustacije ,  kao što je i najavljeno, priredba je imala više različitih sadržaja koji su podjednako privukli pažnju članica klastera, gostiju i putnika namernika.

Od 10h je realizovana edukacija „ Standardi u turističkoj privredi“, u organizaciji Agencije za konsalting i inplementaciju standarda „ConData“ , iz Beograda, još jednog novog suosnivača sremskog klastera. Uz učešće vrhunskih predavača iz oblasti inplementacije i primene standarda , prof. Milana Kukrike i ing. Dušana Banićevića, učesnicima ove edukacije su, na vrlo popularan i zanimljiv način ponuđeni odgovori na pitanja potrebe , uloge i značaja standardizacije proizvoda i usluga, generalno i posebno, iz perspektive razvoja turističke delatnosti.

U nastavku, radni deo priredbe je okupio predloge na utvrđivanju liste sremskih manifestacija, za novu, Turističku mapu Srema No.3. i najavio aktivnosti Kluba putnika „Volim Srem“ ( Traveler club „Like Srem“). Promotivna, kružna, pešačka tura , od Iriškog Venca , preko novog i starog manastira Hopovo,  bila je prilika da se učesnicima priredbe predstavi novi sremski turistički proizvod , kojim Kluba putnika „Volim Srem“ otvara sezonu promotivnih i studijskih putovanja.

Nakon radnog i sportski angažovanog sadržaja ove , nove , sremske turističke priredbe, kako i priliči, usledilo je zasluženo i očekivano gastronomsko finale, u kome su uživali svi učesnici priredbe www.sremturizam.org-2014..  Za doživljaj ove, zaslužni su  : Restoran „Arena“ , Vinarija „Mačkov podrum“, Vinarija“ Veritas“ i Vinarija „Aleks“ , koji su celog dana bili na usluzi poseticima.

Uz utisak da je turizam posao, doživljaj i stimulativan susret za sve njegove učesnike , priredba je završena oko 18h , u očekivanju poziva za sledeću manifestacije.  Za uspeh ove, zahvaljujemo svim učesnicima a posebno Pokrajinskom sekretarijatu za privredu koji, već treću godinu za redom, podržava aktivnosti Fonda Turistički klaster Srem.

Galerija fotografija: