genericviagra-online.net

Najava - Sremski suveniri na Svetskom prvenstvu u savateu

Na predstojećem Kadetskom svetskom prvenstvu u savateu , koje će se održati u Karatašu , od 07.-10.Jula 2013.god. , priliku da se pokažu imaće i sremci i sremski suveniri!

Pored velikog broja takmičarskih ekipa , iz svih krajeva sveta, na ovoj velikoj sportskoj priredbi predstaviće se i Fond Turistički klaster Srem sa suvenirima odabranim u Sertifikovan asortiman suvenira Srema. Biće to prilika da predstavimo Srem i učesnicima ponudimo uspomenu na ovaj događaj u vidu sremskog suvenira.

U nameri da Srem što bolje predstavimo a štand Fonda Turistički klaster Srem opremimo originalnim sremskim suvenirima,  pozivamo predstavnike starih i umetničkih zanata, čiji su suveniri  izabrani u Sertifikovan asortiman suvenira Srema a koji su zainteresovani da ponude svoje suvenire na ovoj priredbi, da pripreme i dostave Fondu TKS maksimum  10 komada svojih suvenira.  

Zahvaljujući predusretljivosti organizatora , Savate saveza Srbije, u prilici smo da ponudimo i učešće u promotivnom timu klastera za tri predstavnika proizvođača starih i umetničkih zanata čiji su suveniri izabrani u Sertifikovan asortiman suvenira Srema . Uslovi boravka u Kampu – Karataš daju nam mogućnost smeštaja za dva muškarca i jednu ženu. Kotizacija za četvorodnevni boravak, na bazi punog pansiona je: 7400 dinara.  

        Za učešće Vaših suvenira na Svetskom prvenstvu u savateu,  pošaljite mail-prijavu na adresu: suveniri@sremturizam.org . Rok za dostavu suvenira (sa cenovnikom): 04.07.2013. g.. na adresu: Fond Turistički klaster Srem , Ruma , Tivol L2/1/8. .

                Mesta za boravak u Kampu-Karataš, popunjavaćemo po redosledu Vaših prijava.

                Za više informacija kontaktirajte nas mailom na adresu: office@sremturizam.org

                                                                                                               

FOND TURISTIČKI KLASTER SREM