genericviagra-online.net

OBAVEŠTENJE o promeni mesta i datuma održavanja Druge priredbe – radionice projekta “ KREATIVNA RADIONICA SUVENIRA SREMA”

 

Zasavica- OBAVEŠTENJE o promeni i POZIV UČESNICIMA -

Poštovani učesnici projekta “Kreativna radionica suvenira Srema”, Obaveštavamo Vas da smo, zbog vanrednih okolnosti, promenili mesto i datum održavanja Druge priredbe , tako da će se ona održati u:

Specijalnom rezervatu prirode - Zasavica, u subotu , 27.04.2013. god..

Ista okolnost daje nam mogućnost da produžimo rok prijava na Drugi konkurs, tako da će on ponovo biti otvoren za Vaše prijave od:01..-15.04.2013.godine.

Naravno, već pristiglim prijavama na Drugi konkurs , dodaćemo one koje budu prijavljene u naznačenom terminu u Aprilu mescu.

Druga priredba će imati dve postavke: takmičarsku i revijalno – prodajnu.

-U takmičarsku postavku uvrstiće se samo predmeti prijavljeni  u okviru Drugog konkursa za izbor Sertifikovanog asortimana suvenira Srema.

Prateći deo te postavke biće i postavka predmeta koji su izabrani u okviru Prvog konkursa.

-Priredba će imati i revijalno – prodajnu postavku , suvenira  i upotrebnih predmeta , na kojoj mogu uzeti učešće svi  autori  koji su uzeli učešće na projektu.

Program priredbe u RP Zasavica:

09,00h-10,00h – Prijava učesnika i postavljanje takmičarske i revijalne postavke

Od: 10,00h-  Postavka će biti otvorena i za posetioce , za razgledanje i prodaju

Tačnu satnicu radnog dela priredbe i kulturno zabavnog dela programa objavićemo naknadno.

Obzirom da će istog dana , domaćin priredbe - RP Zasavica realizovati tradicionmalnu turističku manifestaciju , koja se realizuje svake poslednje subote Aprila mesca a posvećena je magarcu i proizvodima od magarca , biće to prilika da suvenire , prijavljene kroz projekat  prikažemo velikom  broju posetilaca .

Skrećemo Vam pažnju na to , da će u Sremskim novinama, koje izlaze u sredu:27.03.2013. biti objavljen tekst Najave priredbe koja je trebala da se održi 29.03.2013. u Srem.Mitrovici i da ćemo,  tek u narednom broju Sremskih novina ,od : 03.04.2013. moći da objavimo  isto OBAVEŠTENJE o promeni mesta i termina održavanja Druge priredbe.

 

                                                                                                               Fond Turistički klaster Srem