genericviagra-online.net

Info

Dobrodošli na prezentaciju Fonda TURISTIČKI KLASTER SREM. Na našem sajtu dobićete potrebne informacije o aktuelnim turističkim ponudama sremskog Okruga: destinacije, mape, manifestacije, izleti,vrste izleta, zanimljivosti.. Saznajte ko su naši osnivači, partneri, koje su nam aktivnosti, planovi, projekti..! Očekujemo Vas !

Geovikend na PMF

Sada već tradicionalni,Geovikend i Geoolimpijada održaće se u subotu 30. marta 2019. god. od 9.00h-14h na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo, novosadskog PMF-a!

U Geovikendu mogu da učestvuju učenici srednjih škola koji vole geografiju, turizam i hotelijerstvo i koji žele sa slušaju iskustva naših studenata o studiranju na PMF-u na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo i da učestvuju u radionicama. U Geoolimpijadi učestvuju učenici srednjih škola koji žele da se takmiče iz gradiva geografije razreda koji pohađaju.

Program                                                      Više informacija dr Igor Stamenković  064 2354745.

 

"Kultura na dlanu" u Svilari!!!

Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, novosadskog PMF-a je deo projekta „Kultura na dlanu“ koji je usredsređen na istraživanje, promociju i prezentaciju kulturnog nasleđa Segedina i Novog Sada, s ciljem unapređenja saradnje oblasti kulture i održivog kulturnog turizma. Cilj je unapređenje promocije Novog Sada, kao Evropske prestonice kulture 2021. godine, kroz isticanje saradnje sa drugim gradovima regije. U sklopu projekta organizuje se niz promotivnih kulturnih događaja sa različitim programima i akterima iz obe partnerske države.

Narednih dana, u Kulturnoj stanici “Svilara” Đorđa Rajkovića 6b, Novi Sad, održaće se:

21. MART, 20.30h

“GRADIĆ” – KRATKI DOKUMENTARNI FILM O OBNOVI PODGRAĐA PETROVARADINSKE TVRĐAVE 
“Od ideje do realizacije”

Opširnije: "Kultura na dlanu" u Svilari!!!

STUDENTI GASTRONOMIJE OPET DONELI NAGRADE

U Solunu je od 1. do 4. marta održano međunarodno takmičenje kuvara “11 International Culinary Competition of Southern Europe”, u sklopu međunarodnog sajma turizma HELEXPO. Radi se o poznatom festivalu koji je u kalendaru Svetske kulinarske asocijacija, koji organizuju Kulinarska federacija severne Grčke i Svetska kulinarska asocijacija (WACS).

 Tim Departamana za geografiju turizam i hotelijerstvo, novosadskog PMF-a ostvario je zapažene rezultate - tri medalje i jedan meriot. Danica Rinčić u kategoriji testenine osvojila je srebrnu medalju, Aleksandra Dimitrijević u kategoriji rižoto osvojila je  bronzanu medalju, Miloš Kuzmanvić u kategoriji rižoto osvojio je bronzanu medalju, Tatjana Bodvoji u kategoriji vegetarijansko jelo osvojila je meriot – kategorija junior. Maja Banjac asistentkinja na Katedri za gastronomiju osvojila je bronzanu medalju u kategoriji seniora – jela od peradi. Maja je bila jedina ženska osoba u kategoriji, takmičila se sa dva repeznetativca i četri šefa kuhinje iz prestžnih ugostiteljskih objekata iz Ukrajine, Litvanije, Tajvana i Grčke.

Opširnije: STUDENTI GASTRONOMIJE OPET DONELI NAGRADE

Video galerija


Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server