Info

Dobrodošli na prezentaciju Fonda TURISTIČKI KLASTER SREM. Na našem sajtu dobićete potrebne informacije o aktuelnim turističkim ponudama sremskog Okruga: destinacije, mape, manifestacije, izleti,vrste izleta, zanimljivosti.. Saznajte ko su naši osnivači, partneri, koje su nam aktivnosti, planovi, projekti..! Očekujemo Vas !

40.Sajam turizma u Beogradu- Od Srema do Južnoafričke Republike

Pod sloganom „Odmor te čeka“, u Beogradu je od 22.-25. Februara, održan jubilarni, 40. Međunarodni sajam turizma. Ove godine, sa 1103 izlagača i preko 100.000. učesnika i posetilaca, svečano i radno, uz puno zanimljivih prezentacija, prelepih fotografija, degustacija i dobrih vibracija, praktično je započela nova sezona odmora i putovanja.

Da smo prepoznatljivi svetski putnici i poželjni gosti pokazalo je više od 290 izlagača iz 50 gostujućih zemalja. Partner ovogodišnjeg Sajma turizma bila je Grčka ali podjednako atraktivne, tematske i egzotične programe ponudile se mnoge države , od najbližih , bivših ex YU republika, preko Bugarske, Turske, Rusije,…,do Maroka i Južnoafričke Republike. Svakako to je bila prilika da se uspostavi saradnja i sklopi dobar posao ali i da se izmašta i preko interneta rezerviše neko individualno putovanje. One manje sklonim avanturi i neizvesnosti, sačekali su aranžmani turističkih agencija, uz velike sajamske popuste, uz koje kao garant stoji Nacionalna asocijacija turističkih agencija – YUTA.  Uz prateće priredbe, Sajam opreme i Sajam vina i rakije , bila je to prilika da ugostitelji i, sve brojniji i raznovrsniji, nosioci domaće turističke ponude dobiju ideju kako da osavremene svoje hedonističke oaze a mnoge destinacije dobiju miris, buke i etiketu, kao preporuku za hedonističku navigaciju.

Opširnije: 40.Sajam turizma u Beogradu- Od Srema do Južnoafričke Republike

PMF organizuje BESPLATNE PRIPREME ZA PRIJEMNI ISPIT IZ MATEMATIKE

na Departmanu za matematiku i informatiku, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Trg Dositeja Obradovića 4.

Prethodna prijava nije potrebna.

Pripreme će se održavati prema sledećem rasporedu:

10. februar 2018.    od 10:00-14:00 časova, A7

24. februar 2018.   od 10:00-14:00 časova, s. 64

3. mart 2018.           od 10:00-14:00 časova, A7

10. mart 2018.         od 10:00-14:00 časova, A7

·         17. mart 2018.         od 10:00-14:00 časova, A7

·         24. mart 2018.        od 10:00-14:00 časova, A7

·         14. april 2018.          od 10:00-14:00 časova, A7

·         21. april 2018.          od 10:00-14:00 časova, A7                                        

Poziv na putovanje - Manifestaciju Zlatne niti – Vr.Banja, 23.-25.03.2018.

Već smo prestali da brojimo koja je to manifestacija po redu, uvek je nova i zanimljivija! U organizaciji udruženja žena “Zlatne niti” iz Vr.Banje, koje uspešno vodi naša sremica Ceca Trifunović, manifestacija se održava u Kongresnom centru Htl.Zvezda i svake godine okupi veći broj izlagača i gostiju iz Srbije i svih ex YU republika. Uvek su tu i sremice iz: Rume, Kraljevaca, Šimanovaca, Martinaca, Pećinaca.., prepoznatljive po vezu , po veselju i spremnosti da povedu kolo. Ali, podjednako vešto, već se vije drugo kolo. Makedonci, vranjanci, nišlije, crnogorci,..

Radost kreacije i susreta, prilika za jedan neobičan vikend i mini odmor, razlozi su za ovo interesantno putovanje. A tamo vas očekuje more najrazličitijih rukotvorina i tradicionalnih motiva, defile učesnika, zanimljiv kulturno umetnički program i zajedničko druženje uz muzički program,.. Mi, našoj grupi organizujemo odlazak na Manifestaciju, uz boravak u Htl.Promenada i etno izlet, ovog puta uz obilazak jednog od manastira iz zadužbine Nemanjića.

U nastavku pogledajte Program putovanja i …priključite nam se!

Opširnije: Poziv na putovanje - Manifestaciju Zlatne niti – Vr.Banja, 23.-25.03.2018.

Video galerija


Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server