genericviagra-online.net

Članci

Anitours doo

Turistička agencija - Sremska Mitrovica

Trg Vojvođanskih brigada bb

 

022 613 466

063 851 95 46

 

anitourssm@gmail.com

www.anitours-zasavica.com

 

Najbolji i najsigurniji način da realizujete svoje turističko putovanje jeste da se obratite turističkoj agenciji. Ako to već niste uradili u svom mestu, pre polaska, jedna od mogućnosti da imate podršku prilikom obilaska Srema jeste da se obratite Turističkoj agenciji ANITOURS iz Sremske Mitrovice.

Specijalizovana za prihvat đačkih ekskurzija i drugih organizovanih poseta na području Sremske Mitrovice i severne Mačve , uz zanimljivu priču vodiča iz ANITOURS imaćete priliku da obiđete Sremsku Mitrovici i Sirmium, da posetite Rezervat prirode Zasavicu ili boravite i uživate gostoprimstvo seoskog turističkog domaćinstva.

Višedecenijsko iskustvo u organizaciji i prodaji turističkih aranžmana Turističke agencije ANITOURS  iz Sremske Mitrovice i naša dugogodišnja uspešna saradnja , razlog su više da ih preporučimo.

Uz podršku prihvatu turista koji dolaze u Srem, u ANITOURS možete obezbediti i sve druge agencijske usluge, od pribavljanja putnog zdravstvenog osiguranja , rezervacije prevoza , avio karata , letovanja, zimovanja, organizacije izleta, ..