genericviagra-online.net

Članci

Apartmani SIMIĆ - Vrdnik

 

 

 

Apartmani SIMIĆ - Vrdnik

Izdavanje - Prodaja

 

Adresa: Karađorđeva 43

Mesto: Banja Vrdnik

 

Telefon: +381 (0) 022 466 417

                +381 (0) 022 465 134

Mobilni:  +381 (0) 062 216 241

E-mail: office@sremturizam.org

 

Na ,samo , 80m od banjskog kompleksa u Vrdniku , u mirnoj i kratkoj uličici koja izlazi na otvorene, termalne  bazene,  nalaze se Apartmani SIMIĆ .

Oni koji su za odmor odabrali mir sremske  banje i  prijatne letnje temperature,  na  200 metara nadmorske visine ,  uživaće u smeštaju Apartmana Simić, gde svaki apartman ima svoj ulaz i mini dvorište a blizina banjskih sadržaja pruža komociju svakodnevne lagane šetnje .

Oni koji traže  izazov  više , mogu se uputiti stazama zdravlja koje su trasirane baš  pored banjskog bazena  , na ulazu u Karađorđevu ulicu.  Dovoljno je da ponesite dobru obuću i od Apartmana  Simić može da započne traking do Vrdničke kule, Zmajevca ili Iriškog venca.  Svakako, ne zaboravite da prošetate i do manastira Ravanica , koji  se nalazi na , svega, 20 minuta lagane šetnje od Apartmana Simić. Ukoliko  i pored dobro markiranih pešačkih staza , po kojima je poznat Nacionalni park Fruška gora , želite vodiča , organizovanu šetnju ili informaciju o aktuelnim događajima , obratite se ljubaznim  domaćinima Apartmana Simić koji uvek imaju rešenje za svoje goste.

Apartmani Simić nude smeštaj u 6 smeštajnih jedinica, studija i apartmana,  prve kategorije, sa ukupno 16 ležaja. 

Na raspolaganju su Vam:

2 dvokrevetna studija,

 1 dvokrevetni  studio sa pomoćnim ležaje,

 1 četvorokrevetni studio i

2 četvorokrevetna apartmana.

Svaki od njih ima francuski ležaj,  kupatilo sa tuš kabinom  i manju ali dobro opremljenu kuhinju . Naravno , tu je i TV i klima .

I,.. ako dolazite leti  ,  ne zaboravite da su ovde večeri sveže ,  ponesite nešto da ogrnete !