genericviagra-online.net

Članci

Banja Junaković - Apatin

Banja Junaković

 

Adresa: Prigrevačka bb

Mesto: Apatin

 

Telefon: + 381 25 772 311

E-mail: office@banja-junakovic.rs

Web: www.banja-junakovic.rs

 

Banja Junaković, nadomak Apatina i Dunava, okružena prelepom hrastovom šumom nudi istinski raj za miran odmor, uživanje u prirodi i blagodatima lekovite vode.

Geotermalna voda, sa dubine od 700 m, dostiže temperaturu od 50° C a po svom kvalitetu spada u isti red sa vodama čuvenih svetskih banja u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku.

Medicinske terapije, pod nadzorom stručnog osoblja, obuhvataju uspešno lečenje svih vrsta reumatizma, degenerativni i zapaljivi reumatizam, 
deformacije kičmenog stuba i ekstremiteta, oboljenja kostiju i zglobova, stanja posle povreda kostiju i zglobova, postoperativna stanja kostiju i zglobova, lečenje sportskih povreda, lečenje oboljenja perifernog i centralnog motornog neurona, anomalija nervnog sistema, kao i ginekoloških oboljenja, klimaks tegobe i bračni sterilitet.

Smeštajni deo raspolaže sa 270 ležajeva, velikim restoranom nacionalne kuhinje i 2 sale za održavanje seminara, a oplemenjen je umetničkim delima među kojima posebno mesto zauzimaju slike Milana Konjovića.

Za vreme boravka u Banji Junaković gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen sa geotermalnom vodom temperature cca 35° C, podvodna masaža, finska sauna, moderna osmostazna kuglana i teniski tereni, a za malo mirniji odmor tu su „Staza zdravlja“ kroz Park šumu „Junaković“ i mogućnost iznajmljivanja bicikla i obilaska okolnih ineteresantnih mesta.

U letnjem periodu gosti mogu da uživaju u kompleksu otvorenih bazena sa vodenim toboganom, skakaonicom i masažerima a u ponudi je i plovidba Dunavom kroz Specijalni rezervat prirode „Gornje Podunavlje“.

Iz bogate wellnes ponude, koja nudi odmor i opuštanje, izdvajamo različite vrste masaža, negu lica i tela, posebno popularne „Gipsane bermude“, tretman tela algama i marokanski wellness program na bazi argan ulja.

U toku su radovi na izgradnji jednog od najsavršenijih Spa & Wellness centara u regionu.